Veilig betalen met IDEAL, levering binnen 12 uur Visum aanvragen

Een zomervakantie in Turkije? Vergeet uw visum niet!

Goedkoopste e-visum Turkije van Nederland

Bent u niet zo iemand die zijn zomervakantie in Turkije rond kerst al uitgedacht en geboekt heeft? Geen zorgen, ook als u nu nog keuzeproblemen hebt, is er nog tijd genoeg om een heerlijke zomer vol te plannen! De eerste beslissing die natuurlijk gemaakt moet worden, is de bestemming – wordt het een exotische vakantie in den verre, of gaat u toch liever voor een makkelijkere locatie, die dichter bij huis ligt en waar u de cultuur tenminste kent? Wij zeggen: combineer die twee, bijvoorbeeld met een heerlijke zomervakantie in Turkije!

Een heel andere cultuur…

Dat Turkije heel anders is dan ons eigen kikkerlandje merk je zodra je het vliegtuig uitstapt. Van de heerlijke temperatuur tot de beroemde Turkse thee, van de markten met handgeknoopte tapijten tot een nationale keuken vol exotische gerechten – je wordt direct ondergedompeld in een heel andere wereld. Je vindt er pittoreske Turkse dorpjes, maar ook historische locaties van groot belang, en natuurlijk helderwitte stranden met een verleidelijk blauwe zee. Of je nu van natuur houdt of liever gaat shoppen in één van de hypermoderne winkelcentra: Turkije biedt iedereen de vakantie van zijn dromen.

… maar toch gemakkelijk

Toch betekent die typisch Turkse cultuur zeker niet dat je dag en nacht moeite zult hebben om je weg in het land te vinden. In sommige opzichten is het land namelijk ook relatief westers, wat het er voor Nederlandse toeristen een stuk makkelijker op maakt om de zaken geregeld te krijgen! Zo spreken veel Turken prima Engels, en kunt u vaak zelfs gewoon met euro’s betalen in plaats van met de officiële lira. Voeg daar nog eens aan toe dat u in de steden ook gewoon westerse winkels en restaurants vindt, en u weet dat u zich hier zeker niet ontheemd zult voelen als u dat niet wilt.

Visum Turkije

Belangrijk om te weten is wel dat er voor een reis naar Turkije een visum aangevraagd moet worden – en dat dat sinds kort niet meer bij aankomst gedaan kan worden. In plaats daarvan zult u van tevoren online een visum aan moeten vragen. Hebt u geen creditcard, dan kan dat niet via de officiële site. Gelukkig biedt Turkijevisumaanvragen.nl in zo’n geval uitkomst: hier kunt u ook met iDeal of Mister Cash een visum aanvragen, dat vervolgens binnen 12 uur naar u gemaild wordt. Een gemakkelijk begin van een prachtige zomervakantie in Turkije!

Terug naar overzicht