Veilig betalen met IDEAL, levering binnen 12 uur Visum aanvragen

Voorjaarsvakantie in Turkije? Vraag tijdig een visum aan

Goedkoopste e-visum Turkije van Nederland

Turkije is als vakantieland erg geliefd bij verschillende soorten reizigers. Plaatsen zoals Antalya, Alanya, Marmaris, Kusadasi en Belek ontvangen jaarlijks honderdduizenden vakantiegangers die allemaal een geldig visum nodig hebben om Turkije binnen te komen. Nederlandse en Belgische toeristen die naar dit prachtige land willen gaan kunnen nu gemakkelijk online een visum aanvragen bij Turkijevisumaanvragen.nl.

Turkije is een geweldig land dat nog maar relatief weinig mensen hebben gezien. Het is een land dat zich al geruime tijd bij de Europese Unie probeert aan te sluiten, maar hier is Turkije tot nu toe nog niet in geslaagd. Wel valt er in het land te zien dat de Westerse invloed sterk toeneemt en dat men er alles aan doet om dit zo snel mogelijk te realiseren.

Daarnaast heeft het land natuurlijk een prachtige cultuur te bieden. Het grote voordeel hiervan is dat de cultuur sterk verschilt van die in Nederland en België en de rest van West Europa. De normen en waarden zijn er totaal anders, omdat men voor andere zaken waardering heeft. Deze grote verschillen zorgen ervoor dat er in Turkije werkelijk van alles te zien valt en dat het een uiterst interessant land is om te bezoeken in de voorjaarsvakantie.

Aan de andere kant vertoont Turkije ook veel overeenkomsten met Nederland en België en daarom is het een uiterst aangenaam land om er als toerist te reizen. U kunt overal goed terecht met Engels en Duits en in veel bekende badplaatsen kunt u gewoon met de euro betalen. Het officiële betaalmiddel is de Turkse Lira, maar het is lang niet overal nodig om geld te gaan wisselen, zodat u aan het eind van uw vakantie niet blijft zitten met vreemde valuta, die weer teruggewisseld moet worden.

Tot voor kort was u verplicht om op het vliegveld in Turkije een visum te kopen, maar dit is helaas niet meer mogelijk. Een e-visum kunt u online kopen bij de Turkse overheid maar dat kan alleen als u in het bezit bent van een creditcard. Op de site van Turkijevisumaanvragen.nl kunt u een e-visum Turkije kopen met iDeal of Bancontact zodat uw reis ook in 2018 op een eenvoudige manier van start kan gaan.

Met een e-visum voor Turkije is de maximale verblijfsduur standaard negentig dagen en indien uw visum is verlopen moet u een nieuw visum aanvragen. Het visum is niet overdraagbaar en baby’s en kinderen die naar Turkije reizen moeten óók in het bezit zijn van een geldig e-visum. Als u al uw gegevens zorgvuldig invult en het visum betaalt met iDeal of Bancontact, ontvangt u van Turkijevisumaanvragen.nl per e-mail een bevestiging en de bestelde e-visa zullen altijd binnen 12 uur per e-mail worden verstuurd. Dit is wel zo prettig om uw voorjaarsvakantie goed te beginnen!

Terug naar overzicht