Veilig betalen met IDEAL, levering binnen 12 uur Visum aanvragen

Vliegen naar het zonnige Turkije

Goedkoopste e-visum Turkije van Nederland

Vliegen naar TurkijeTurkije is dankzij zijn zonnig klimaat en prachtige hotels een populaire vakantiebestemming en bovendien zijn er veel Nederlandse en Belgische Turken die regelmatig naar hun thuisland vliegen vanuit Nederland, maar ook vanuit België. Vanaf verschillende luchthavens kan je naar verschillende bestemmingen in Turkije vliegen. Vanaf Schiphol vlieg je rechtstreeks naar Istanbul, Antalya, Izmir, Dalaman, Gazipasa en Elazig. Vanaf Maastricht vlieg je naar Ankara, Antalya en Kayseri. Vanaf Rotterdam naar Bodrum, Antalya en Dalaman. Vanaf Brussels Airport in Zaventem vlieg je naar dezelfde bestemmingen. De aanbiedingen zijn legio. En het loont dus zeker de moeite om uit te zoeken wat voor jou het voordeligste is.

Voordelig vliegen naar Turkije

Woon je in Nederland dan loont het vaak de moeite om ook de aanbiedingen van Belgische en Duitse operatoren te bekijken. Omgekeerd geldt dat even goed. Wie een beetje uitkijkt en de tijd neemt om de verschillende vliegmaatschappijen te vergelijken kan vaak een goedkope vlucht op de kop tikken. De concurrentie is dan ook groot.

Vertrek je vanuit Nederland of België dan heb je bij Turkish Airlines, KLM, Corendon Airlines, Jetair Fly, Pegasus Airlines, TUIfly en Transavia een goede kans om een voordelig ticket te kunnen boeken. Uiteraard hangt het er wel vanaf wanneer je wil vertrekken. Als je geen kinderen hebt of kinderen die nog niet schoolplichtig zijn, dan reis je best buiten het hoogseizoen. Vanaf eind mei kan het al behoorlijk warm zijn in Turkije. Ook na de zomervakantie, tot eind oktober kent Turkije aangename temperaturen. Reizen buiten de schoolvakanties kan soms tot 50% goedkoper zijn.

Vliegtickets kan je boeken via je reisbureau. Maar door het verhoogde gebruiksgemak boeken veel mensen hun tickets zelf online. Websites zoals Connections en Cheaptickets bieden overzichtelijke prijstabellen. Heb je een smartphone dan kan je via de app Skyscanner jouw goedkoopste vlucht zoeken.

Hoe lang is het vliegen naar Turkije?

Ongeacht of je vanuit Nederland, België of Duitsland vertrekt bedraagt de vliegtijd steeds tussen 3 en 4 uur. Afhankelijk van je locatie van vertrek en aankomst.

Terug naar overzicht