Veilig betalen met IDEAL, levering binnen 12 uur Visum aanvragen

Visum voor Turkije veilig aanvragen

Goedkoopste e-visum Turkije van Nederland

De Turkse overheid heeft besloten dat u het visum voor Turkije alléén nog maar online kunt aanvragen. Vroeger kon u het visum bij aankomst op de luchthaven aanvragen. Omdat deze werkwijze niet efficiënt genoeg was heeft de Turkse overheid ingegrepen. Toen bekend werd dat het oude visum zou worden vervangen door een e-visum schoten diverse visumbureaus als paddenstoelen uit de grond. Er waren nogal wat kritische geluiden te horen over het e-visum voor Turkije omdat veel reizigers er niet altijd bij stilstaan dat ze voor Turkije een visum nodig hebben.

Deze groep reizigers kocht dan het visum bij aankomst op de luchthaven en hun verblijf kon beginnen. Nu dit helaas niet meer kan, is dit voor veel reizigers een struikelblok. Ook waren er mensen gekant tegen het e-visum omdat ze liever niet hun persoonlijke gegevens online invoeren. Daarom maakt Turkijevisumaanvragen.nl gebruik van een beveiligde SSL-verbinding. Wanneer u online een aanvraag doet voor een visum voor Turkije bent u ervan verzekerd dat uw gegevens in goede handen zijn.

Hoe werkt een beveiligde SSL-verbinding?

De afkorting SSL betekent Secure Socket Layer en en wil zoveel zeggen dat een verbinding gecodeerd en beveiligd is. Deze codering is onleesbaar voor derden. Op deze wijze worden de persoonlijke gegevens beschermd en loopt u niet het risico dat al uw gegevens in verkeerde handen vallen. Een ander voordeel van deze verbinding is dat de website nooit kan worden gehackt. Het internet zit vol mensen met kwade bedoelingen maar bij Turkijevisumaanvragen.nl hoeven ze dat niet te proberen.

Veilig een aanvraag doen voor een e-visum Turkije

Wij adviseren u om het visum online aan te vragen op onze website. U kunt eenvoudig zien of deze website een SSL-verbinding heeft. Kijk naar de volledige URL want die moet beginnen met https://www.

Terug naar overzicht