Veilig betalen met IDEAL, levering binnen 12 uur Visum aanvragen

Hebben kinderen een visum voor Turkije nodig?

Goedkoopste e-visum Turkije van Nederland

Nogal eens wordt aan ons de vraag gesteld of ook kinderen een visum nodig hebben voor hun verblijf in Turkije. Het antwoord hierop is: ja! In de praktijk betekent dat, dat iedereen, ongeacht de leeftijd, een visum nodig heeft. Dus óók de allerkleinsten. Daar bovenop komt nog eens dat elk kind in het bezit moet zijn van een eigen paspoort of identiteitskaart. Dit kan iedere vorm van een reisdocument zijn.

Hoe vraagt u e-visum aan voor uw kinderen?

Op de eerste plaats is het allerbelangrijkste dat uw kinderen in het bezit zijn van een eigen reisdocument. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u dit eerst aanvragen bij de gemeente in uw woonplaats (doe dit ruim van tevoren). Zoals u waarschijnlijk wel heeft gehoord is het sinds juli 2012 niet langer toegestaan om kinderen op uw eigen paspoort mee te laten reizen. Indien u niet van plan bent om buiten Europa te gaan reizen, dan kan het verstandig zijn om een identiteitskaart aan te vragen, omdat dit goedkoper is dan een paspoort. Op onze website kunt u eenvoudig en snel het visum voor Turkije voor uw kind aanvragen.

Let erop dat u op het aanvraagformulier alle persoonsgegevens van uw kind vermeldt alsmede de voornaam van zowel de moeder als de vader van het kind. Voor volwassenen is dit niet noodzakelijk. Net als voor volwassenen kost het e-visum voor Turkije ook voor kinderen € 21,90. Dit is het goedkoopste e-visum Turkije voor kinderen!

Terug naar overzicht