Veilig betalen met IDEAL, levering binnen 12 uur Visum aanvragen

Visum Turkije kopen: bij aankomst of online?

Goedkoopste e-visum Turkije van Nederland

Degene die al enkele jaren niet meer in Turkije zijn geweest, zijn misschien niet op de hoogte van het feit dat een Turks visum kopen bij aankomst niet meer mogelijk is. Dit heeft de Turkse overheid al sinds 2014 afgeschaft. Als je op vakantie gaat naar de Turkse Riviera of een andere prachtige regio, ben je dus verplicht om een e-visum aan te schaffen. Gelukkig doe je dat via Turkijevisumaanvragen.nl snel én voordelig.

Waarom het e-visum het oude Turkije visum vervangt

Als je vroeger afreisde naar Turkije voor een zakelijke bijeenkomst of welverdiende vakantie, voorzag de douane je van een verplicht visum welke je nodig had om in het land te mogen verblijven. Dit werd ter plaatse op de luchthaven of bij de grens geregeld. Het oude visum is sinds 2014 echter vervangen door het online Turkije visum. Hoofdreden hiervan zijn de lange wachtrijen bij de douane en de toenemende drukte op de luchthavens. Het online exemplaar kent dezelfde wetten en regels als het oude visum en is nog steeds in geheel Turkije verplicht. Elke persoon dient zijn of haar eigen e-visum bij zich te hebben tijdens het verblijft.

Online een e-visum aanvragen doe je het beste ruim voordat je vertrekt naar Turkije. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te zijn gedurende je reis en verblijf. Via deze website kun je jouw e-visum voor Turkije snel bestellen. Je ontvangt het elektronische Turkije visum vaak al binnen 12 uur via het opgegeven e-mailadres. Ook de betaling voor het e-visum doe je makkelijk én veilig. Dit kan zowel via iDEAL als Bancontact. Je voert de online betaling altijd via een beveiligde website uit in de vertrouwde betaalomgeving van je eigen bank.

Een visum als je langer dan 90 dagen in Turkije verblijft

Een vakantie duurt doorgaans niet langer dan 14 tot 21 dagen. In dat geval kun je dus eenvoudig online een Turkije visum aankopen. Maar hoe zit dat eigenlijk als je langer dan 3 maanden in Turkije wilt verblijven? Ook dan heb je een soort visum nodig dat we ook wel een stickervisum of paspoortsticker noemen. Dit soort visum heb je ook nodig als je niet over volledige of juiste reispapieren voor Turkije beschikt. De aanvraag verloopt via een Turks consulaat welke je ook van een sticker voorziet. De kosten liggen hoger dan dat je online een Turks visum aanvraagt voor een vakantie of zakenreis. Ook duurt de procedure van de aanvraag doorgaans flink wat langer.

Wat je ook nog moet weten over het Turkse e-visum

Turkije hanteert niet voor niets een visumplicht. Zorg er dan ook voor dat je het e-visum goed bewaard bij je andere reisdocumenten. Ook als je in Turkije de straat op gaat of het resort of vakantieverblijf verlaat dien je het visum met je mee te nemen. Deze moet je samen met een geldig identiteitsbewijs kunnen tonen als daarom gevraagd wordt. Zo voorkom je vervelende situaties en voldoe je aan de plichten en wetten van dit prachtige land.

Vraag direct uw E-visum aan!

Onze klanten beoordelen ons
gemiddeld met een:
Op basis van reviews