Veilig betalen met IDEAL, levering binnen 12 uur Visum aanvragen

Visum Turkije aanvragen

Goedkoopste e-visum Turkije van Nederland
Uw voordelen op een rijtje:
  • Al door 4642 klanten beoordeel met een 9.5
  • Snelle levering (Binnen 12 uur, meestal sneller)
  • Veilig betalen met iDeal en Bancontact
  • Wij controleren uw aanvraag persoonlijk
  • Geen wachtrij op het vliegveld
  • Hetzelfde visum, voor het minste geld (slechts €37,90)

Steeds meer reizigers kiezen ervoor om hun visum via het internet aan te vragen, vanaf begin 2014 heeft u de keuze om uw visum online aan te vragen. Door onze online aanvraag mogelijkheid van het reisvisum kunt u nog sneller genieten van uw reis. Het is mogelijk om uw visum direct op de website van de Turkse overheid te bestellen, echter is deze website volledig in het Engels en u kunt daarnaast alleen betalen met een creditcard.

Om het voor consumenten gemakkelijk te maken om snel en vertrouwd een visum Turkije aan te vragen met de betrouwbare betalingsmiddelen iDEAL en Bancontact (Mister Cash), zijn wij Turkijevisumaanvragen.nl gestart.

Vraag direct uw E-visum aan!
Onze klanten beoordelen ons
gemiddeld met een:
9.5
Op basis van 4642 reviews
Hoe werkt het? Visum Turkije aanvragen stappenplan

Het aanvragen van een visum Turkije bij Turkijevisumaanvragen.nl neemt slechts enkele minuten van uw tijd in beslag, het bestaat namelijk maar uit 3 duidelijke stappen. Heeft u een vraag over het online reisvisum voor Turkije? Op onze veelgestelde vragen pagina kunt u veelgestelde vragen lezen over het aanvragen van uw of iemand anders toelatingsbewijs. De stappen voor het aanvragen van een visum zijn als volgt

Bekijk hoe het werkt
Visum direct online aanvragen bij de overheid

Het is ook mogelijk om uw visum Turkije direct bij de Turkse overheid aan te vragen. U moet er wel rekening mee houden dat de website van de Turkse overheid volledig in het Engels is en dat er slechts betaald kan worden met een creditcard.

 

Daarnaast voert de Turkse overheid ook geen handmatige controle uit op de juistheid van uw aanvraag, indien u een typefout hebt gemaakt zal het visum direct worden afgekeurd.

 

Turkijevisumaanvragen.nl controleert uw aanvraagformulier, zodat u ervan verzekerd bent dat u een juist visum voor Turkije ontvangt per e-mail of post. Wilt u veilig en vertrouwd kunnen betalen met iDEAL of Bancontact? Dan kunt u uw visum aanvragen via onze website!