Visum Turkije aanvragen


Steeds meer reizigers kiezen ervoor om hun visum via het internet aan te vragen, vanaf begin 2014 heeft u de keuze om uw visum online aan te vragen. Door onze online aanvraag mogelijkheid van het reisvisum kunt u nog sneller genieten van uw reis. Het is mogelijk om uw visum direct op de website van de Turkse overheid te bestellen, echter is deze website volledig in het Engels en u kunt daarnaast alleen betalen met een creditcard. Om het voor consumenten gemakkelijk te maken om snel en vertrouwd een visum Turkije aan te vragen met de betrouwbare betalingsmiddelen iDEAL en Bancontact (Mister Cash), zijn wij Turkijevisumaanvragen.nl gestart.

Visum Turkije aanvragen

 

 

 

Visum Turkije aanvragen stappenplan

Het aanvragen van een visum Turkije bij Turkijevisumaanvragen.nl neemt slechts enkele minuten van uw tijd in beslag, het bestaat namelijk maar uit 3 duidelijke stappen. De eenvoudige stappen voor het aanvragen van een visum voor uw reis zijn als volgt:


Allereerst dient u het aanvraagformulier voor een Turkije visum volledig en naar waarheid in te vullen, daarbij hebben wij persoonlijke gegevens, gegevens van het paspoort of identiteitskaart en de datum waarop het visum in moet gaan nodig. Uiteraard gaan wij volledige vertrouwelijk om met deze informatie, wij gebruiken de gegevens uitsluitend voor het aanvragen van uw visum. Dit is een persoonsgebonden visum.


Nadat u alle gegevens volledig en naar waarheid hebt ingevuld, kunt u gemakkelijk en snel het visum voor Turkije betalen via de vertrouwde betalingsmogelijkheden iDEAL (Nederland) en Bancontact (vroeger Mister Cash genaamd) (België).


Na ontvangst van uw gegevens en betaling zullen wij een eerste controle uitvoeren, hierbij werpen wij een korte blik op de ingevulde gegevens om mogelijke veelgemaakte fouten snel te herkennen en u hiervan op de hoogte te brengen.


Indien we bij de eerste controle van uw gegevens geen fouten op hebben kunnen merken, zullen wij de aanvraag bij de Turkse overheid in gang zetten. Binnen 12 uur (maar meestal sneller) ontvangt u per e-mail uw geldige visum(s). Het is belangrijk om uw visum(s) voor vertrek (goed leesbaar) uit te printen en uiteraard mee te nemen op vakantie. Wij wensen u een prettige reis!


 

Visum direct online aanvragen bij de overheid

Het is ook mogelijk om uw visum Turkije direct bij de Turkse overheid aan te vragen. U moet er wel rekening mee houden dat de website van de Turkse overheid volledig in het Engels is en dat er slechts betaald kan worden met een creditcard. Daarnaast voert de Turkse overheid ook geen handmatige controle uit op de juistheid van uw aanvraag, indien u een typfout hebt gemaakt zal het visum direct worden afgekeurd. Turkijevisumaanvragen.nl controleert uw aanvraagformulier, zodat u ervan verzekerd bent dat u een juist visum voor Turkije ontvangt per e-mail of post. Wilt u veilig en vertrouwd kunnen betalen met iDEAL of Bancontact? Dan kunt u uw visum aanvragen via onze website!