Veilig betalen met IDEAL, levering binnen 12 uur Visum aanvragen

Visum Istanbul

Goedkoopste e-visum Turkije van Nederland

Als u een reis naar Istanbul plant, vergeet dan niet om vooraf een visum Istanbul aan te vragen. Dit geldt voor alle reizigers met een Nederlandse of Belgische nationaliteit.

Eenvoudig in uw mailbox

Het e-visum is eenvoudig aan te vragen via onze website. U vult het aanvraagformulier in en een paar uur later sturen we u het visum per e-mail toe.

Sneller langs de douane

Als u vooraf een visum koopt, dan kunt u bij aankomst in Istanbul snel langs de douane.

Heeft u vooraf geen visum geregeld, dan kunt u er bij uitzondering een kopen op het vliegveld. U betaalt dan een hoger bedrag. Het is dan afwachten of alles in orde is en of de douaneambtenaar u een visum toekent. Bovendien staat er vaak een lange wachtrij, zeker in de zomer! Met een e-visum kunt u wel gelijk beginnen aan uw vakantie.

Wanneer aanvragen?

Vooraf aanvragen is gemakkelijker en goedkoper. U vult het formulier in op onze website. Daarna controleren wij handmatig uw gegevens. Dankzij onze ervaring weten we veelgemaakte fouten er snel uit te halen. We nemen contact met u op als er iets niet in orde is.

Als alle gegevens correct zijn, dan sturen we u binnen 12 uur (maar meestal sneller) uw e-visum toe. Om problemen te voorkomen, raden we aan het visum uiterlijk 48 uur van tevoren aan te vragen. We zijn 7 dagen per week bereikbaar voor vragen.

Betaling

Het aanvragen van een visum kost € 37,90. U kunt op de website veilig betalen met iDEAL of Bancontact.

Voordelen van een e-visum aanvragen via Turkijevisumaanvragen.nl

Extra controle
Wij controleren handmatig uw gegevens. Daardoor bent u ervan verzekerd dat u een juist visum voor Turkije ontvangt. Als u uw aanvraag rechtstreeks bij de Turkse overheid indient, dan wordt deze direct afgekeurd als u iets niet correct heeft ingevuld.
Zorgeloos
Geen stress bij aankomst in Istanbul. U kunt gelijk aan uw vakantie beginnen.
Goedkoop
Turkijevisumaanvragen.nl is de goedkoopste aanbieder voor een visum naar Turkije.
Eenvoudig
Het aanvraagformulier is in het Nederlands, met extra uitleg waar nodig.
Veilig
De persoonsgegevens die u via onze website verstuurd, zijn goed beveiligd. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor de verwerking van uw aanvraag.
Snel
U ontvangt binnen 12 uur uw visum in uw mailbox. Indien nodig zelfs nog sneller. Neem voor spoedgevallen contact met ons op.
Digitaal of per post
Wij versturen het visum in principe digitaal. Ontvangt u uw visum liever per post? Neem dan contact met ons op.

Zorgeloos genieten van Turkije

Wilt u zorgeloos genieten van uw vakantie in Istanbul? Vraag dan op tijd uw e-visum aan via onze website. Des te sneller kunt u zich onderdompelen in de magie van deze stad.

Vraag direct uw E-visum aan!

Onze klanten beoordelen ons
gemiddeld met een:
9.5
Op basis van 4641 reviews