Veilig betalen met IDEAL, levering binnen 12 uur Visum aanvragen

Visum voor herfstvakantie in Turkije

Goedkoopste e-visum Turkije van Nederland

De zomer loopt in Nederland helaas alweer ten einde, maar gelukkig betekent dat niet dat je de koude herfstmaanden ook daadwerkelijk in ons noordelijke landje uit hoeft te zitten. Tijdens de herfstvakantie zijn er bestemmingen genoeg waar je nog steeds van heerlijke temperaturen kunt genieten! Eén van de populairste landen in de herfstvakantie is altijd Turkije – en dat is niet voor niets. Als in Nederland de bladeren al van de bomen vallen, kun je daar nog steeds heerlijk in de zon aan het strand liggen. En voor een vakantie naar Turkije hoeft verder nauwelijks iets geregeld te worden; je zult er alleen aan moeten denken om er een visum voor aan te vragen.

Online visum Turkije

De reden dat je dit voor je vakantie moet regelen, is dat Turkije tegenwoordig alleen nog met online visa werkt. Dat scheelt je lange rijen op het vliegveld van aankomst, iets dat zeker in de zomer- en herfstvakantie flink tijd kan kosten! Door een online visum aan te vragen, kun je zodoende langer genieten van al het moois dat Turkije te bieden heeft. Het aanvraag van een online visum voor Turkije kost niet veel tijd, zeker als je het via Turkijevisumaanvragen.nl doet. Deze site biedt je een aantal voordelen waarmee je zeker weet dat jouw vakantie piekfijn geregeld wordt!

Geen fouten met Turkijevisumaanvragen.nl

Veel mensen vinden het aanvragen van een visum eng klinken, omdat ze bang zijn het formulier verkeerd in te vullen. Je hoeft immers maar een detail verkeerd te begrijpen en er ontstaan al problemen. Op Turkijevisumaanvragen.nl hoef je daar echter niet bang voor te zijn! Om te beginnen kun je het formulier hier volledig in het Nederlands invullen, wat de kans op misverstanden verkleint. En is er toch iets onduidelijk? Onze klantenservice is direct via de chat te bereiken om je alles uit te leggen. Ten slotte controleren wij de aanvragen die binnenkomen altijd nog een keer om te zien of alle velden naar behoren zijn ingevuld. Hebben we nog vragen of opmerkingen, dan hoort u dus van ons voor uw aanvraag definitief wordt doorgegeven!

Levering binnen 12 uur

Een ander voordeel van Turkijevisumaanvragen.nl is dat wij razendsnel leveren. Wanneer je visumaanvraag klopt, krijg je het document na uiterlijk 12 uur al van ons binnen via de mail. Vaak zullen we echter zelfs sneller zijn; het merendeel van onze visa wordt binnen een paar uur geleverd. Zelfs wanneer je pas vlak voor uw vertrek beseft dat je je visum vergeten bent, kunnen wij je dus nog van dienst zijn! Heb je haast en wil je graag dat je aanvraag met spoed behandeld wordt, dan kan dat ook. Neem in dat geval contact op met de klantenservice, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. Ook is het mogelijk om het visum per post te laten versturen. Dit kan eveneens met onze klantenservice geregeld worden.

Veilige betaling

Het laatste voordeel van Turkijevisumaanvragen.nl is dat je hier via iDEAL (Nederland) en Bancontact (België) kunt betalen wanneer je zelf geen creditcard hebt. Wanneer je het visum via de website van de Turkse overheid aanvraagt, heb je hier namelijk een creditcard voor nodig – iets dat voor veel mensen een probleem kan vormen. iDEAL en Bancontact zijn beide snelle en veilige betaalmethoden waarmee je het bedrag van €21,90 per visum direct kunt voldoen. Zo weet je zeker dat jouw herfstvakantie in Turkije niet door administratieve problemen verstoord kan worden!

Terug naar overzicht