Veilig betalen met IDEAL, levering binnen 12 uur Visum aanvragen

Veelgestelde vragen

Goedkoopste e-visum Turkije van Nederland
Helaas, uw vraag staat er niet tussen. Neem contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen.
 • Wat kost een visumaanvraag via jullie website?
  Het aanvragen van een visum kost via onze website slechts 37,90 euro. Turkijevisumaanvragen.nl is de goedkoopste aanbieder voor het visum Turkije! De kosten die wij maken voor het aanvragen van uw visum bij de Turkse overheid zijn 33 euro, in de overige 4,90 euro zit de BTW afdracht en behandelingskosten inbegrepen. Het controleren van uw aanvraag doen wij daarnaast volledig kosteloos. Bij de Turkse overheid is het alleen mogelijk om een visum aan te vragen met een creditcard, daarnaast is deze website volledig in de Engelse taal.
 • Hebben baby's een visum voor Turkije nodig?
  Ja, ook voor baby's moet een e-visum voor Turkije worden aangevraagd.
 • Wat heb ik precies nodig om een visum aan te vragen?
  Om een visum aan te vragen heb je een identiteitskaart of een paspoort nodig. Het paspoort moet nog minimaal 6 maanden geldig zijn vanaf de dag van aankomst in Turkije. Voor het identiteitskaart is de 6 maanden geldigheid niet van toepassing. Het identiteitskaart moet nog tenminste geldig zijn op de dag van terugkomst in Nederland. Houd je betaalpas of creditcard bij de hand.
 • Hoe lang is mijn visum geldig?
  Je visum is 6 maanden lang geldig. Je kan evenwel niet langer dan 90 opeenvolgende dagen in Turkije verblijven. Je kan met hetzelfde visum wél bijvoorbeeld een aantal kortere periodes binnen deze 6 maanden naar Turkije gaan.
 • Hoelang voordat ik op vakantie ga moet ik het visum aanvragen?
  Het is aan te raden je visum zo snel mogelijk te bestellen. Je kan je visum maximaal 3 maanden op voorhand bestellen. Bv: je boekt in maart je vakantie naar Turkije. Je zal de eerste twee weken van mei in Turkije verblijven. Je kan dus in maart meteen je e-visum aanvragen. Zo ben je zeker dat alles in orde is.
 • Kan ik meerdere keren Turkije in?
  Ja, dat kan. Het visum is zes maanden geldig en tijdens deze periode kan je zo vaak je wil Turkije in- en uitreizen.
 • Kan ik mijn geld terug krijgen als ik het visum niet heb gebruikt?
  Nee, helaas is dat niet meer mogelijk. Eenmaal aangevraagd zijn de kosten al gemaakt.
 • Kan iemand anders mijn visum gebruiken?
  Nee, je visum is persoonlijk en niet overdraagbaar aan anderen.
 • Heb ik een e-visum nodig als ik tijdens een cruise Turkije betreed?
  Dat hangt er van af. Blijf je in de stad waar de boot aanlegt, dan heb je geen e-visum nodig. Wens je de stad te verlaten dan heb je wel een e-visum nodig. Vraag steeds informatie bij de verantwoordelijke van de cruise indien je een uitstap wil maken. Zo ben je zeker dat je niet in de problemen komt.
 • Wat als ik een fout heb gemaakt in het aanvraagformulier?
  De aanvrager is verantwoordelijk voor de fouten die zijn gemaakt tijdens het invullen van het aanvraagformulier. Wanneer je toch een fout ziet doe je er goed aan zo snel mogelijk contact op te nemen met Turkijevisumaanvragen.nl. Als je aanvraag nog niet in het behandelproces is opgenomen kunnen wij de fout wellicht nog herstellen. Wanneer het visum reeds is aangevraagd zal je een nieuw visum moeten aanvragen.
 • Moeten al mijn voornamen worden ingevuld?
  Ja. Je moet je voornamen invullen zoals ze staan vermeld op je paspoort of identiteitskaart.
 • Hebben kinderen een visum voor Turkije nodig?
  Ja, ook voor kinderen moet een e-visum worden aangevraagd. Bij het aanvraagformulier vragen wij, bij kinderen jonger dan 18 jaar, om de voornaam van de vader en moeder. Deze voornamen worden niet vermeld op het e-visum. De voornamen hebben wij alleen nodig voor de aanvraag van het e-visum bij de Turkse overheid. De Turkse overheid vermeld in hun systeem wie de ouders zijn van het kind.
 • Kan ik mijn roepnaam invullen?
  Nee. Je moet je voornamen invullen zoals ze zijn vermeld op je paspoort. Roepnamen zijn geen rechtsgeldige namen.
 • Waarom moet ik de voornamen van mijn ouders invullen?
  De Turkse overheid vraagt dat, in het geval minderjarige kinderen reizen, de voornamen van de ouders worden ingevuld op het visum.
 • Welke achternaam moet ik invullen wanneer ik getrouwd ben?
  Voor het aanvragen van een visum is alleen je meisjesnaam nodig.
 • Ik heb een andere nationaliteit dan Nederlands of Belgisch. Wat nu?
  Momenteel is het bij ons alleen mogelijk met een Nederlandse of Belgische nationaliteit een visum aan te vragen. Dit werd opgelegd door de Turkse overheid.
 • Moet ik op Turkse bodem zijn op de exacte datum die ik invul bij de visumaanvraag?
  Nee, dat hoeft niet. Het betekent alleen dat vanaf die datum je visum in werking treedt. Deze is vanaf die datum nog 180 dagen (6 maanden) geldig.
 • Bevat mijn documentnummer de letter ’O’ of het cijfer ‘0’?
  In uw documentnummer komen cijfers en letters voor. Het kan soms onduidelijk zijn of er een letter ‘O’ in voorkomt of het cijfer ‘0’. De letter ‘O’ komt in een Nederlandse documentnummer niet voor. Het gaat dus altijd om het cijfer ‘0’. Dit geldt voor het documentnummer op het paspoort en identiteitskaart.
Onze klanten beoordelen ons
gemiddeld met een:
Op basis van reviews