Veilig betalen met IDEAL, levering binnen 12 uur Visum aanvragen

Tips voor goedkope vliegtickets

Goedkoopste e-visum Turkije van Nederland

Op vakantie gaan naar Turkije is natuurlijk niet altijd goedkoop. Het begint allemaal met het aanschaffen van de vliegtickets voor je reis naar Turkije. In dit blog bericht hebben we een aantal tips om je vliegtickets zo goedkoop mogelijk te krijgen.

1. Wees flexibel

Een dag eerder of later vertrekken kan soms erg veel geld schelen. Toegegeven: het is niet altijd gemakkelijk om een bepaalde dag te vliegen, omdat je ook rekening moet houden met werk, school of je reispartner. Ook kan vliegen vanaf Brussel veel schelen in vergelijking tot Amsterdam.

2. Online vergelijken

Er zijn verschillende websites, zoals Cheaptickets en Skyscanner die automatisch voor jou alle vliegticketprijzen vergelijken. Als je dan een goede prijs gevonden hebt, doe je er goed aan om naar de website te gaan van deze vliegtuigmaatschappij. Het is dan op de website vaak nog iets goedkoper, omdat je geen commissie betaalt aan Cheaptickets of Skyscanner.

3. Het moment van boeken

Je kunt het beste je vliegtickets 6 tot 8 weken van te voren boeken. Boek niet eerder, maar boek ook niet veel later. Een paar dagen van te voren zijn vliegtickets veel duurder.

4. Boek op dinsdagmiddag

Misschien heel gek, maar op dinsdagmiddag schijnen de vliegtickets het goedkoopst te zijn. Op maandag beginnen de meeste vliegtuigmaatschappijen met het inzetten van aanbiedingen en concurrenten kunnen soms niet anders dan daar in meegaan. Dit gebeurt dan vaak op dinsdag. Het gevolg hiervan is dat dinsdagmiddag de vliegtickets een stuk goedkoper uitvallen. Het juiste moment om te boeken dus.

5. Boek geen retourvlucht

In de meeste gevallen is het boeken van twee enkele reizen voordeliger dan een retourvlucht. Je hoeft niet twee keer bij dezelfde maatschappij te boeken, maar gewoon wat het voordeligst is.

6. Stel alerts in

Veel websites bieden de mogelijkheid aan om alerts in te stellen. Hiermee krijg je automatisch een mailtje met interessante aanbiedingen die gericht zijn op jouw favoriete vakantiebestemmingen.

7. Surf in incognito browser

Google Chrome biedt de mogelijkheid om in incognito browser te surfen. Het grote voordeel hiervan is dat je geen cookies achterlaat. Het voorkomt dat de prijzen stijgen. Het is namelijk zo: hoe vaker je een website bezoekt, hoe duurder de tickets worden. Vliegtuigmaatschappijen weten dan inmiddels namelijk wel hoe graag je weg wilt. Je kunt er ook voor kiezen om je cookies te wissen op je gewone browser of eens een andere computer te gebruiken.

8. Visum Turkije aanvragen

Op internet zijn er verschillende aanbieders voor het visum Turkije. Wil jij goedkoop een visum aanvragen? Bij Turkijevisumaanvragen.nl kan jij voor slechts €21,90 een visum aanvragen in het Nederlands. Dit is de goedkoopste en snelste manier voor het aanvragen van het visum in Nederland!

Terug naar overzicht