Veilig betalen met IDEAL, levering binnen 12 uur Visum aanvragen

Spoed visum Turkije

Goedkoopste e-visum Turkije van Nederland

Wanneer u voor een toeristische reis naar Turkije reist dient u voor uw vertrek een visum te regelen. Vertrekt u echter binnen een paar uur al naar Turkije, dan kunt u beter een spoedvisum aan vragen, zodat u zeker op tijd uw visum ontvangt. Het spoedvisum Turkije vraagt u binnen enkele minuten heel eenvoudig aan.

Spoed visum Turkije aanvragen

Voor het aanvragen van een spoedvisum voor Turkije vult u het formulier op onze website in. U dient alle gevraagde gegevens in te vullen. Vul uw persoonlijke gegevens in zoals deze in uw paspoort of identiteitskaart staan, en vul de datum in waarop u aankomt in Turkije. U betaalt vervolgens, net als voor het normale visum, €37,90 met iDEAL of Bancontact. Nadat u betaalt heeft komt de aanvraag met een melding bij ons binnen dat u binnen een paar uur zal vertrekken. Wij gaan vervolgens gelijk voor u aan de slag.

Ook als u een spoedvisum aanvraagt doen wij een handmatige controle, zodat u zo snel mogelijk uw visum kunt ontvangen. Daarom moet u er zeker van zijn dat de door u ingevulde gegevens geheel overeenkomen met de gegevens uit uw paspoort.

Levertijd van het spoedvisum

Nadat de aanvraag voor het spoedvisum voor Turkije bij ons is binnengekomen gaan wij hier gelijk mee aan de slag. Wanneer u uw aanvraag doordeweeks doet, kunt u het visum in de meeste gevallen binnen een paar uur verwachten. Dit geldt ook in het weekend. Doet u uw aanvraag ’s nachts, dan wordt deze de volgende ochtend gelijk als eerste verwerkt.

Het visum wordt opgestuurd per e-mail. Wanneer u liever het visum per post ontvangt is dit ook mogelijk. Wel moet u er dan rekening mee houden dat de levertijd dan één à twee werkdagen wordt.

Vertrekt u al binnen één uur? Dan kunt u het beste nog even contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via de chat, contactformulier en met een e-mail.

Geldigheid van het spoedvisum

Het spoedvisum voor Turkije is op de levertijd na precies hetzelfde visum als het normale goedkope visum Turkije. Net als het visum wat u normaalgesproken aan zou vragen is het spoedvisum geldig voor 180 dagen, en dezelfde voorwaarden voor ontvangst van het visum en binnenkomst van het land gelden voor het spoedvisum.

Net als bij het normale visum dient uw paspoort nog minstens zes maanden geldig te zijn vanaf de datum dat het visum ingaat. Verloopt uw paspoort eerder, dan dient u eerst een nieuw paspoort aan te vragen eer u het visum kunt aanvragen. Wanneer u niet met een paspoort maar met een identiteitskaart reist gelden deze regels niet, en kunt u altijd een visum aanvragen, ook wanneer uw identiteitskaart binnen deze periode van zes maanden verloopt.

Onze klanten beoordelen ons
gemiddeld met een:
Op basis van reviews