Veilig betalen met IDEAL, levering binnen 12 uur Visum aanvragen

Reisdocument vanaf 1 januari 2015 langer geldig

Goedkoopste e-visum Turkije van Nederland

Reisdocumenten TurkijeBent u van plan om na 1 januari 2015 naar Turkije af te reizen? Dan zijn er voor u een aantal dingen veranderd waar u rekening mee moet houden. Vanaf 1 januari 2015 zal er een nieuwe regel van kracht worden, waarin staat dat uw paspoort of identiteitskaart nog minimaal 60 dagen geldig moet zijn na de afloopdatum van het visum.

Tot 1 januari 2015 moet uw reisdocument minimaal 180 dagen geldig zijn

Op dit moment is de regel zo dat het reisdocument minimaal 180 dagen geldig moet zijn vanaf het moment dat uw visum Turkije 2015 ingaat, hier zal op de korte termijn dus verandering in komen. Door de extra 60 dagen die uw reisdocument nog geldig moet zijn, dient het document nu minimaal 240 dagen geldig te zijn vanaf het moment dat uw visum ingaat. Het is belangrijk om hierbij het moment van aanvragen en het moment waarop uw visum ingaat goed uit elkaar te houden.

Strikte controle bij aanvragen visums voor Turkije

Er zal vanaf 1 januari 2015 meteen strikt worden gecontroleerd op onze nieuwe regel, het is dus ook niet meer mogelijk om een visum aan te vragen via onze website op het moment dat uw reisdocument nog minder dan 240 dagen geldig is. Bent u van plan op de korte termijn naar Turkije af te reizen? Dan raden wij u aan om tijdig uw reisdocument te controleren, zodat u zeker weet dat u geen problemen ervaart met het aanvragen van uw visum Turkije.

Voor 1 januari 2015 op reis naar Turkije?

Gaat u voor 1 januari 2015 op reis naar Turkije? Dan hebt u nog niet te maken met deze nieuwe regeling, u kunt dan ook nog gewoon een visum aanvragen zonder dat uw reisdocument nog minimaal 240 dagen geldig is. Voor 1 januari 2015 moet uw document nog minstens 180 dagen geldig zijn, controleer ook hiervoor uw reisdocument even alvorens u een visum voor Turkije aanvraagt via onze website. Het is belangrijk dat elk reisdocument uit uw reisgezelschap na 1 januari 2015 tenminste 240 dagen geldig is.

Terug naar overzicht