Veilig betalen met IDEAL, levering binnen 12 uur Visum aanvragen

Prijs visum Turkije 2020

Goedkoopste e-visum Turkije van Nederland

Wanneer u als Nederlands of Belgisch staatsburger naar Turkije reist, zult u daarvoor verplicht een visum aan moeten vragen. Dat moet al voor vertrek gebeuren: u kunt niet meer zoals vroeger op het vliegveld een visum regelen. In plaats daarvan vraagt u nu online een e-visum aan. Via Turkijevisumaanvragen.nl doet u dat heel gemakkelijk voor een visum Turkije prijs van €37,90 per persoon. Het visum wordt dan binnen 12 uur per mail naar u opgestuurd.

Visum per post verzenden

Het visum moet op papier meegenomen worden in het vliegtuig naar Turkije of met de auto als u via het land reist. Hebt u geen printer, dan kan dat natuurlijk lastig zijn. Om die reden is het ook een mogelijkheid om uw visum voor Turkije per post te laten verzenden. Dit duurt natuurlijk iets langer dan via de online mogelijkheid. Ook rekenen wij hier €3,- aan extra servicekosten voor; wij moeten immers de verzending van de documenten betalen.

Prijs visum Turkije bij de Turkse overheid

Natuurlijk is het ook mogelijk om het e-visum aan te vragen op de officiële website van de Turkse overheid. Een paar jaar geleden was de prijs voor een visum Turkije 15 euro. De visum Turkije kosten bedragen tegenwoordig $35, omgerekend een ruime 32 euro afhankelijk van de dollarkoers. Het aanvragen via de officiële website brengt echter ook een aantal nadelen met zich mee. Voor veel mensen is het bijvoorbeeld problematisch dat u hier alleen met creditcard kunt betalen. Daarnaast kan de aanvraag alleen in het Engels of Turks gedaan worden.

Bij Turkijevisumaanvragen.nl doen we er daarentegen alles aan om de aanvraag voor u zo eenvoudig mogelijk te maken. Zo is het gehele formulier bij ons in het Nederlands vertaald, met extra uitleg. Via Turkijevisumaanvragen.nl kunt u uw visum met iDEAL en Bancontact betalen na het invullen van uw aanvraagformulier. De betaling verloopt via een beveiligde pagina van uw eigen bank en biedt daardoor een veilige online betaling. Als uw betaling is afgerond is uw visumaanvraag door ons ontvangen en ontvangt u hier een bevestiging van per e-mail. Wij gaan vervolgens het visum Turkije voor u aanvragen en deze ontvangt u binnen een aantal uur per e-mail.

Uitleg extra visumkosten

Het visum is via Turkijevisumaanvragen.nl iets duurder dan via de officiële website. De reden hiervoor is dat wij extra kosten maken voor het onderhoud van de website, het personeel bij de klantenservice en het betalen van BTW. Ook zijn wij natuurlijk uitstekend beveiligd. Deze strikte beveiliging van uw gegevens is natuurlijk noodzakelijk voor een kwalitatieve aanbieder, maar levert wel enige extra kosten op.

Bestel hier via Turkijevisumaanvragen.nl uw e-visum Turkije 2020 in het Nederlands en betaal met iDEAL (Nederland) of Bancontact (België). Betaal 37,90 euro en uw visum wordt binnen 12 uur per e-mail opgestuurd. Dit is de goedkoopste e-visum prijs van het e-visum Turkije in Nederland!

 

Vraag direct uw E-visum aan!

 

 

 

Onze klanten beoordelen ons
gemiddeld met een:
Op basis van reviews