Veilig betalen met IDEAL, levering binnen 12 uur Visum aanvragen

Pamukkale: de zomerbestemming voor 2017

Goedkoopste e-visum Turkije van Nederland

Als je nog helemaal geen idee hebt wat je samen met je gezin zou kunnen gaan doen in de zomervakantie, die eraan zit te komen, dan krijg je in dit artikel een aantal leuke ideeën. Overweeg eens om de kinderen mee naar het buitenland te nemen en maak eens een reis naar Turkije.

In Turkije zijn er volop plaatsen die je gemakkelijk samen met de kinderen kunt bezoeken en je zult merken, als je de reis gaat boeken, dat dat heel wat voordeliger is dan je zult denken. Ook je visum kun je voordelig online bestellen op de site van Turkijevisumaanvragen.nl en vergeet dan ook niet om voor de kinderen een eigen e-visum te bestellen.

Eén van die plaatsen die je prima met kleinere kinderen kunt bezoeken is Pumukkale. Het ligt misschien minder voor de hand, dan het bezoeken van een van de badplaatsen, maar deze bijzondere plaats is echt een bezoekje meer dan waard. Pumukkale ligt ten noorden van Denizli in Turkije en is makkelijk bereikbaar. Het is er adembenemend mooi en zal ook zeker op de kinderen een onvergetelijke indruk achterlaten.

Pumukkale betekent in het Turks eigenlijk katoenen kasteel en deze plaats dankt zijn naam aan een bijzonder natuurfenomeen. Omdat het water dat je in Pumukkale vindt erg veel kalk bevat, ontstaat er, als dit water langs de helling naar beneden stroomt, een bijzondere reactie. Door het warme water dat in aanraking komt met calciumcarbonaat ontstaan er dikke plakken kalk, die van veraf net op katoen of stukken ijs lijken.

Pamukkale is toch, ondanks dat het een toeristische plaats is, samen met de oudheidkundige stad Hierapolis opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Als je samen met je kinderen dit natuurfenomeen wilt gaan bezoeken, boek dan snel een reis naar Pumukkale en vergeet dan ook niet om je visum te regelen op deze website. Je kunt op deze site de hele visumaanvraag Turkije in het Nederlands afhandelen, wat natuurlijk wel zo gemakkelijk is.

Het maakt eigenlijk niet uit welk deel van Turkije je gaat bezoeken. Of je nu een all-inclusive reis naar een luxe resort boekt, de natuur wilt gaan bekijken, cultuur wilt gaan opsnuiven in bijvoorbeeld Istanbul of een bijzondere reis maakt naar het natuurfenomeen Pumukkale, je wordt overal in het land samen met je kinderen even vriendelijk ontvangen door de gastvrije bewoners van dit bijzondere land.

Bekijk van tevoren welk deel van het land je wilt gaan bezoeken, want Turkije is misschien wel wat groot om in één vakantie te bekijken. Het boeken van een reis naar Turkije kan heel voordelig online en het aanvragen van je e-visum is op de site van Turkijevisumaanvragen.nl ook goedkoop en snel geregeld. Dus wacht niet langer en boek je reis, zodat je kunt beginnen met het pakken van de koffers.

Terug naar overzicht