Veilig betalen met IDEAL, levering binnen 12 uur Visum aanvragen

Nog geen plannen voor de meivakantie? Denk eens aan Turkije

Goedkoopste e-visum Turkije van Nederland

Tijdens je meivakantie naar Turkije zul je onmiddellijk begrijpen waarom dit prachtige land zo’n favoriete vakantiebestemming is. Het is het land van lekker theedrinken, mooie handgeknoopte tapijten en een heerlijke temperatuur. Van Turkije is bekend dat het een van de lekkerste keukens van de wereld heeft. De meeste gerechten zijn niet al te scherp en vooral de kebab is erg lekker. Andere typische Turkse gerechten zijn: cacik (yoghurt-komkommersoep), corba (soep met yoghurt en graankorrels), baklava (zoet nagerecht) en lokum (Turks fruit). Mocht je de traditionele Turkse gerechten niet zo lekker vinden, dan is er volop keuze uit eten uit andere landen.

Tijdens de meivakantie kun je ook eens overwegen om bijvoorbeeld met de kinderen Turkije te bezoeken. Ga er lekker met het hele gezin op uit en bezoek culturele en natuurlijke monumenten, die van bijzondere betekenis zijn. Voorbeelden van culturele hoogtepunten in Turkije zijn Hierapolis en Pummakale, Xanthos (antieke stad in Lycië in het zuidwesten van Turkije) en bijvoorbeeld Hattusha (overblijfselen van belangrijke kleitabletten). Mocht je meer geinteresseerd zijn in de cultuur van de steden en dorpjes van Turkije dan is er ook volop te ontdekken. Natuurlijk heeft Turkije ook fantastische stranden en een helder blauwe zee. Kortom: Turkije biedt een heerlijke vakantie voor iedereen.

Je hebt waarschijnlijk al gelezen dat een visum voor Turkije verplicht is. Helaas is de mogelijkheid om een visum bij aankomst aan te vragen per 1 november 2014 vervallen. Het visum voor Turkije dien je dus vooraf en online aan te vragen. Ons aanvraagformulier is zo ontworpen dat de meest voorkomende vragen direct in het Nederlands beantwoord kunnen worden.

Via www.turkijevisumaanvragen.nl kun je eenvoudig jouw visum voor Turkije aanvragen. Je hoeft hiervoor alleen maar het online visumaanvraagformulier in te voeren. Als wij de betaling via iDEAL of Mister Cash hebben ontvangen, krijgt je binnen 12 uur jouw e-visum per e-mail, zelfs in het weekend toegestuurd. Omdat je bij ons met iDEAL of Mister Cash kunt betalen, is dit voor jouw de snelste en makkelijkste manier om een visum voor Turkije aan te vragen. Mocht je vragen hebben dan is www.turkijevisumaanvragen.nl  online of per telefoon bereikbaar.

Het visum voor Turkije dat je bij www.turkijevisumaanvragen.nl aanvraagt is geldig voor vakanties en zakenreizen en hiermee kun je 90 dagen aaneengesloten in Turkije verblijven. Natuurlijk kun je ook het visum voor Turkije op de officiele site van de Turkse overheid aanvragen, maar hiervoor heb je een creditcard nodig en dien je elk formulier afzonderlijk in te voeren.

Wanneer je met spoed een visum nodig hebt, omdat je bijvoorbeeld dezelfde dag nog moet vertrekken, kun je bij www.turkijevisumaanvragen.nl een spoedaanvraag doen. Je voert dan het normale aanvraagformulier in, waarbij je bij de algemene gegevens aangeeft dat het om spoed gaat. Wij gaan er dan onmiddellijk mee  aan de slag en verzorgen het visum voor Turkije dan zo spoedig mogelijk.

Terug naar overzicht