Veilig betalen met IDEAL, levering binnen 12 uur Visum aanvragen

Lekker uitgaan in Alanya

Goedkoopste e-visum Turkije van Nederland

Als u op vakantie bent wilt u natuurlijk ook lekker uit kunnen gaan en dat kan prima in Alanya. In en rond het drukke havengebied zult u de meeste bars en grote discotheken vinden, zoals, Robin Hood, de Havana Club en natuurlijk de James Dean Bar. Een beetje buiten Alanya vindt u het Auditorium, een populaire discotheek in de open lucht. In het centrum van Alanya en aan de boulevard zijn ontelbare cafeetjes en gezellige terrasjes. Aan u de keuze!

Hot spots in Alanya die u niet mag missen

Zoals gezegd zijn er ontelbare gelegenheden waar u heerlijk kunt uitgaan in Alanya. Hieronder bespreken we de hot spots die u niet mag missen.

Robin Hood

De grootste disco van Alanya is Robin Hood; maar liefst vier verdiepingen zijn er met op elke verdieping een geheel eigen sfeer. Op de beneden verdiepingen vindt u de Robin Hood Club, daarboven komt u in de Hawaii Beach Club en op de bovenste verdieping wordt u betoverd door de zwoele klanken van de Lation Club.

Murphy’s

Onder de Nederlandse jongeren is Discotheek Murphy’s erg in trek. Het is een vrij kleine discotheek waar u kunt genieten van de oer Hollandse gezelligheid; gaat u eens kijken op donderdagavond want dan hebben ze een echte Hollandse avond!

Havana Club

Iets heel anders is de Havana Club waar u alle muziekstijlen kunt horen. Muziek uit de jaren zestig tot en met de jaren tachtig en van Latin tot R&B en van House tot HipHop. Vergeet niet dat ze hier elke avond een ‘happy hour’ hebben waar u bijzondere cocktails kunt drinken.

Janus

Houd u van de Top 40 4n Hiphop muziek? Dan moet u naar discotheek Janus waar u de hele nacht kunt dansen. Het een restaurant dat naast de disco is gelegen heeft lekkere maaltijden. U kunt hier zeker tot zeer laat in de avond terecht, dus kunt u zo vanuit het naar de disco gaan.

James Dean

James Dean is een echte bijzondere disco. Overal kunt u posters van James Dean zien en de sfeer is gezellig en internationaal. Omdat iedere afzonderlijke ruimte een eigen muziekstijl heeft zult u zich hier nooit vervelen. Er zijn gezellige hoekje waar u lekker kunt zitten zitten, geweldige dansvloeren en een echte VIP-lounge. Zelfs overdag is James Dean geopend en de drankjes zijn dan voor de helft van de prijs.

Bistro Bellman

Als u van openluchtdisco’s houdt dan mag u Bistro Bellman beslist niet missen. Muziek in verschillende stijlen van de beste DJ’s!

Zapfhahn

Wilt u eens wat anders, ga dan eens naar Zapfhahn. Hier hoort u R&B, Jazz, Retro en Blues. In Zapfhahn zijn ook vaak optredens van beroemde DJ’s, bands en zangers.

Auditorium

Wilt u echt eens een hele nacht uit uw bol gaan, ga dan naar het Auditorium. U kunt er met een gratis shuttlebus vanuit de haven van Alanya naar toe gebracht worden. Het Auditorium gaat om 22.00 uur open en sluit haar deuren pas weer om 06.30 uur! Wordt het u allemaal te veel? Er is hier ook een zwembad om heerlijk af te koelen!

Summer Garden

Een andere hot spot die u heeft een imponerend aquarium met de mooiste kleuren. Alle hippe muziekstijlen zult u hier tegenkomen, waaronder ja… óók Turkse popmuziek.

Terug naar overzicht