Veilig betalen met IDEAL, levering binnen 12 uur Visum aanvragen

Lekker nazomeren in Turkije tijdens de herfstvakantie

Goedkoopste e-visum Turkije van Nederland

We hebben een heerlijke zomer gehad in Nederland, maar langzaam zakt de temperatuur toch steeds een beetje lager. Heb je de smaak wel te pakken gekregen en heb je zin om nog even door te genieten van een lekker zonnetje aan het strand? Dan is Turkije een uitstekende bestemming om in de herfstvakantie nog even aan je teint te werken. En ook voor kinderen is er genoeg te doen!

Zon, zee en cultuur

Aan de Turkse rivièra is het in oktober gemiddeld nog een heerlijke 26 graden en is het zeewater zo’n 24 graden. Je kunt dus nog prima even doorzomeren. Bovendien is het niet ver vliegen: vanaf Schiphol zit je in een kleine 4 uur in Antalya.

Aan de Turkse rivièra heb je volop keuze waar je kunt verblijven. Wil je een hotel met zwembad en entertainment voor de kinderen? Of zoek je liever meer een retraite, iets meer in de natuur? Wat je ook zoekt. Er is voor ieder wat wils.

Terwijl iedereen in Nederland de blaadjes van de bomen ziet vallen, kun jij nog even genieten van het zonnetje. Maar je hoeft natuurlijk niet elke dag aan het strand te liggen. Heb je het na een dagje strand wel gezien? Dan is er ook volop cultuur in Turkije, die zowel voor volwassen als kinderen interessant is. Zo kun je vlak bij Antalya en Kemer, Olympos bezoeken. Daar kun je via een oude Romeinse weg, langs Romeinse ruïnes door het bos naar het strand van Çirali lopen, een hele rustige baai. Je zult versteld staan hoeveel er nog te zien is van de Romeinse cultuur.

In dezelfde omgeving vind je ook de geheimzinnige rotsen van Chimaera, waar eeuwig kleine vlammetjes branden. De Grieken wijden dit natuurwonder aan de God Hephaistos. Wij weten inmiddels dat het wordt veroorzaakt door brandbare gassen, maar het ziet er nog steeds even magisch uit.

Dit alles ligt op zo’n 80 kilometer van Antalya en op 40 kilometer van Kemer. Strand en cultuur is dus prima te combineren!

Visum makkelijk online aanvragen

Heb je wel zin gekregen in een nazomer in Turkije? Dan heb je een e-visum nodig. Je kunt dit eenvoudig regelen via onze website. Wij controleren of alle gegevens correct zijn en zetten dan de aanvraag in gang bij de Turkse overheid. Binnen 12 uur (maar meestal sneller) ontvang je per e-mail je geldige visum. Print deze uit en dan is het aan jou om je koffer te pakken. Vergeet vooral je zwembroek of bikini niet!

Terug naar overzicht