Veilig betalen met IDEAL, levering binnen 12 uur Visum aanvragen

Hoe werkt het? Visum voor Turkije aanvragen

Goedkoopste e-visum Turkije van Nederland

Stap 1

Allereerst dient u het aanvraagformulier voor een Turkije visum volledig en naar waarheid in te vullen, daarbij hebben wij persoonlijke gegevens, gegevens van het paspoort of identiteitskaart en de datum waarop het visum in moet gaan nodig. Wij raden u aan om het aanvraagformulier na het invullen nogmaals te controleren, zodat u uiteindelijk een correct inreisvergunning ontvangt. Uiteraard gaan wij volledige vertrouwelijk om met deze informatie, wij gebruiken de gegevens uitsluitend voor het aanvragen van uw visum Turkije.

Stap 2

Nadat u alle gegevens volledig en naar waarheid hebt ingevuld, kunt u gemakkelijk en snel betalen via de vertrouwde online betalingsmogelijkheden iDeal (Nederland) en Bancontact (België).

Stap 3

Na ontvangst van uw gegevens en betaling zullen wij een eerste controle uitvoeren, hierbij werpen wij een korte blik op de ingevulde gegevens om mogelijke veelgemaakte fouten in het aanvraagformulier snel te herkennen en u hiervan op de hoogte te brengen. Wij nemen contact op per e-mail of telefonisch op het moment dat wij een fout zien in uw aanvraagformulier.

Stap 4

Indien we bij de eerste controle van uw gegevens geen fouten op hebben kunnen merken en de geldigheid correct is, zullen wij de aanvraag bij de Turkse overheid in gang zetten. Binnen 12 uur (maar meestal sneller) ontvangt u per e-mail uw geldige visum(s). Het is belangrijk om uw visum(s) voor vertrek (goed leesbaar) uit te printen en uiteraard mee te nemen op vakantie. Wij wensen u een prettige tijd in Turkije!

Onze klanten beoordelen ons
gemiddeld met een:
Op basis van reviews