Het visum Turkije online aanvragen


In het begin van 2014 is het online visum voor Turkije ingevoerd om het papieren visum op de luchthaven te vervangen. Zoals u waarschijnlijk al heeft gehoord hebben de Turkse autoriteiten laten weten dat het sinds 1 november 2014 niet meer mogelijk is om een visum op de luchthaven in Turkije te verkrijgen.

Voor de invoering van het elektronisch visum had de Turkse overheid een overgangsperiode ingesteld tot 1 november 2014; tijdens deze periode was het mogelijk om zowel een visum vooraf online te kopen of deze bij aankomst op de luchthaven in Turkije te kopen.
Omdat de Turken het e-visum invoerden om te kunnen besparen én het eigenlijk al vanaf 1 april 2014 verplicht wilden stellen, was men er qua personele voorzieningen niet op berekend dat veel mensen het visum alsnog op de luchthaven zouden kopen. Dit alles leidde tot lange rijen; soms moesten reizigers wel twee uur in de rij staan alvorens men aan hun vakantie kon beginnen. De lange rijen zijn merendeels verdwenen, doordat het mogelijk is om online het visumaanvraag voor u of meerdere reizigers te regelen.

Heeft u een visum voor Turkije nodig?

Omdat het sinds 2014 niet meer mogelijk is om het visum op het vliegveld aan te schaffen is het nu verplicht om het visum vóóraf online te kopen. Via Turkijevisumaanvragen.nl kunt u snel en eenvoudig het visum Turkije online aanvragen op elke dag van de week. Het visum kunt u in het Nederlands aanvragen en betalen met iDEAL of Bancontact. Turkijevisumaanvragen.nl is de goedkoopste visum Turkije aanbieder van Nederland!

Door deze eenvoudige online aanvraag mogelijkheid kunt u voortaan sneller genieten van uw verblijf in dit land.
Vraag hier direct uw online visum voor Turkije aan. Op deze website kunt u met iDEAL of Bancontact uw visum betalen en uw toeristenvisum ontvangt u dan binnen 12 uur per e-mail of eventueel per post!
Wilt u meer informatie lezen over het culturele Turkije? Neem dan een kijkje op onze weblog over Turkije.