Veilig betalen met IDEAL, levering binnen 12 uur Visum aanvragen

Golfen in Belek, genieten in Side

Goedkoopste e-visum Turkije van Nederland

Wat maakt golfen in Belek zo bijzonder?

De 15 golfbanen in Belek bieden een variatie aan kwalitatief hoogstaande golfbanen en een prachtig uitzicht aan de Turkse kust. Lykia Links is een opvallende golfbaan in Belek omdat deze direct aan de zee ligt. De golfbanen worden uitstekend bijgehouden en zijn het hele jaar te bezoeken. In de zomer zorgt het mediterrane klimaat voor een aangenaam koele temperatuur, in de winter is het juist wat warmer dan op andere plaatsen.

Golfhotels in Belek

In de stad Belek draait alles om golf. Naast de keuze in golfbanen zijn er vele hotels vanuit waar je op je gemak naar een golfbaan kunt lopen. Bij hotels in Belek die wat verder liggen is er altijd wel een Dolmus in de buurt. Dat is de standaard Turkse minibus die je voor een zeer schappelijke prijs naar de golfbanen brengt. Je kunt uiteraard ook kiezen voor een taxi, of huur ter plekke een auto.

Belek voor toeristen

Wanneer je even genoeg hebt van golfen en op zoek bent naar recreatie kun je genieten van het heerlijke zandstrand in Belek. Er liggen veel hotels aan het strand, wanneer je graag een duik neemt is het aan te raden hier te boeken. Fervente golfers die de charme van Belek hebben ontdekt kiezen er steeds vaker voor om een huisje te kopen in deze prachtige stad of het nabij gelegen Side.

Ongekend genieten in Side

In Belek ligt de focus op golf en daarna recreatie, in Side staat golf op de tweede rang met ongekend genieten op de eerste positie. Vanuit Side is Belek goed te bereiken, dus golfen vanuit een hotel in Side is geen enkel probleem. Daarnaast is Side een fantastische vakantiebestemming voor het hele gezin. Er is een ruime keuze aan hotels in diverse prijsklassen, je vindt hier prachtige zandstranden en een aangenaam centrum met een knus haventje. Side is een uitstekende uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.

Golfvakanties in Belek en Side

Breng ook eens een bezoek aan het Turkse middelpunt van golf Belek en geniet hier van golfbanen op wereld niveau, en uiteraard ook van de prachtige kuststreek. De golf fanatici kunnen vanuit het hotel direct de golfbaan op lopen, families kunnen vanuit Side kiezen voor de prachtige stranden, de heerlijke restaurants en de rijke cultuur aan de mediterrane kust. En daarna uiteraard weer snel naar de golfbaan!

Terug naar overzicht