Veilig betalen met IDEAL, levering binnen 12 uur Visum aanvragen

Goedkoopste e-visums voor Turkije bij Turkijevisumaanvragen.nl

Goedkoopste e-visum Turkije van Nederland

Goedkoopste E-visum Turkije
Als u Turkije wilt gaan bezoeken dan dient u in het bezit te zijn van een e-visum. De e-visums voor Turkije zijn zeker niet altijd goedkoop. Op het internet variëren de prijzen voor een online visum voor Turkije tussen de €21,95 en €37. Dat vindt Turkijevisumaanvragen.nl een nogal groot verschil.

Voor een vakantie naar Turkije betaalt u tegenwoordig al een aardig bedrag en veel reizigers vinden een e-visum voor Turkije ook erg prijzig. Daarom heeft Turkijevisumaanvragen.nl besloten om de goedkoopste e-visums voor Turkije te gaan verkopen. Turkijevisumaanvragen.nl wil de reiziger zo min mogelijk laten betalen voor een e-visum omdat de vakantie al duur genoeg is. En waarom zou u meer betalen als het ook goedkoper kan?

Goedkoopste e-visums voor Turkije

Omdat er zoveel verschillende websites zijn en iedere website weer andere voorwaarden en prijzen hanteert, vindt u hier nog even alle benodigde informatie en kunt u bij Turkijevisumaanvragen.nl een e-visum kopen voor slechts €21,90 wat €15,10 goedkoper is dan het duurste e-visum voor Turkije online. Turkijevisumaanvragen.nl is de goedkoopste e-visum aanbieder voor Turkije in Nederland en België!

Hoe lang is uw e-visum voor Turkije geldig?

Een e-visum voor Turkije is 180 dagen geldig vanaf de door u gekozen datum. U mag dan meerdere keren Turkije in reizen, maar niet langer dan 90 dagen achter elkaar in Turkije verblijven.

Vergeet niet om uw e-visum uit te printen en mee te nemen op reis! Controleer ook altijd of uw paspoort of uw identiteitskaart vanaf de aankomstdatum in Turkije nog acht maanden geldig is. Kinderen die meereizen hebben ook een eigen e-visum nodig. Turkijevisumaanvragen.nl wenst u een prettig verblijf in Turkije en zal haar uiterste best doen om uw e-visum zo snel mogelijk te verzorgen en al uw vragen omtrent een e-visum zo snel mogelijk te beantwoorden. İyi yolculuklar!

Vraag uw e-visum aan!

Terug naar overzicht