Veilig betalen met IDEAL, levering binnen 12 uur Visum aanvragen

Een bezoek brengen aan Cappadocië

Goedkoopste e-visum Turkije van Nederland

In de jaren ‘70 en ’80 was Cappadocië nog niet ontdekt door de internationale reizigers. Tegenwoordig is Cappadocië, vooral door de komst van internet, een must geworden omdat veel reizigers hun foto’s en interessante reisverhalen delen over die wonderschone stuk vanTurkije waardoor andere reizigers natuurlijk nieuwsgierig werden.
Als u nog nooit in Cappadocië bent geweest, is het niet moeilijk om u voor te stellen dat het landschap waarover we spreken uit een sprookjesboek lijkt te komen.
Lees de fantastische beschrijvingen over de grotwoningen, de Fee schoorstenen, echte ondergrondse steden en de lange, diepe kloven die u doen denken aan een sprookje. Echter, dit allemaal is echt in Cappadocië. Het is van vele reizigers de favoriete bestemming geworden en wij raden iedereen aan om deze bijzondere plek eens te bezoeken.


Waarom Cappadocië?

Maanlandschap

Cappadocië heeft heel veel diepe ravijnen en dalen die door de weersomstandigheden gedurende duizenden jaren zijn gevormd. In deze mysterieuze vlakten vindt u ook gladde rotsen, de Fee schoorstenen, zo genoemd vanwege hun lange en dominante uiterlijk. Hierdoor waant u zich op een maandlandschap te zijn.
Bezoek vooral de majestueuze Erciyes, één van mooiste bezienswaardigheden, met het Panoramisch Viewpoint en de geliefde stad Göreme die lijkt op een filmscène uit de Flintstones.

Bijzondere accommodaties

De hotels in de grotten van Cappadocië zijn niet door mensen gemaakt. Deze hotels zijn in de natuurlijke geografische omgevingen ingebouwd. De hoteliers hebben er slechts de beste faciliteiten bijgebouwd, waardoor u misschien wel kunt spreken van de meest bijzondere accommodaties in de wereld.

Talloze dingen om te doen

De nummer één om te doen in dit gebied is natuurlijk het verkennen van het prachtige landschap, maar er zijn daarnaast ook nog eens tal van andere activiteiten die je in Cappadocië kunt ondernemen. Te denken valt hierbij aan; een paard safari, quad rijden, jazz en wijnfeesten, kooklessen, gondel en jet boten, Turkse baden en aardewerk cursussen. De prijswinnaar van alle activiteiten is echter een vroege ochtend ballonvaart. Zweven boven het unieke landschap en een once in a lifetime ervaring met champagneontbijt!

Terug naar overzicht