Veilig betalen met IDEAL, levering binnen 12 uur Visum aanvragen

E-visum voor Turkije aanvragen

Goedkoopste e-visum Turkije van Nederland

Vanaf 1 november 2014 is het niet meer mogelijk om bij aankomst in Turkije een visum Turkije aan te vragen. Geen nood want u kunt dit nu makkelijk doen vanuit het comfort van uw huis. U hoeft dus niet meer naar een consulaat te gaan en in de rij te gaan staan om te wachten op uw visum voor Turkije.

Bij Turkijevisumaanvragen.nl kunt u op een snelle en veilige manier uw visum voor Turkije aanvragen. Binnen 12 uur ontvangt u, nadat u alle gegevens heeft ingevuld en heeft betaald, het e-visum in uw mailbox. Voor slechts € 21,90 neemt Turkijevisumaanvragen.nl alle rompslomp, die komt kijken bij het aanvragen van een visum, van u over. U kunt het aanvraagformulier invullen op de website van Turkijevisumaanvragen.nl en de procedure wordt in werking gezet. Ook reisgezelschappen en reisorganisaties zijn van harte welkom om voor de hele groep een visum aan te vragen.

Betalen kunt u ook op een veilige manier online met iDeal of als u in België woonachtig bent met Bancontact (Mister Cash). Wilt u het visum Turkije liever per post ontvangen of heeft u een spoedaanvraag? Uw visum kan per post naar u verstuurd worden en uw aanvraag kan, indien nodig, met spoed worden behandeld. Uw visumaanvraag Turkije wordt zeven dagen per week in behandeling genomen, dus óók in het weekend kunt u gewoon een aanvraag doen.

Na ontvangst van uw gegevens en betaling zal er een eerste toetsing plaatsvinden. Het deskundige team van Turkijevisumaanvragen.nl weet waar ze op moeten letten en kunnen veelgemaakte fouten snel herkennen en u hiervan op de hoogte brengen, zodat uw aanvraag voor uw visum naar Turkije geen vertraging oploopt. Binnen 12 uur (maar meestal al vaak na een paar uur) ontvangt u dan per e-mail uw geldige visum. Het is belangrijk om uw visum vóór vertrek (goed leesbaar) uit te printen en uiteraard mee te nemen op vakantie. Wij raden u aan om ook tijdens uw verblijf altijd uw paspoort en visum bij u te dragen. Wij wensen u een prettige reis!

Terug naar overzicht