Veilig betalen met IDEAL, levering binnen 12 uur Visum aanvragen

E-visum Turkije vanaf 1 november 2014 verplicht

Goedkoopste e-visum Turkije van Nederland

Visum voor Turkije vakantieVanaf 1 november 2014 is het niet meer mogelijk om op het vliegveld van Turkije uw visum aan te vragen, vanaf die datum dient u dient alvast thuis te doen. Tot 1 november kunt u op het vliegveld van Turkije tegen een bedrag van €25 een visum aanvragen, echter dient u hiervoor wel in enorm lange rijen te staan. Het nieuwe visum, dat alleen via het internet te verkrijgen is, zal de benaming ‘E-visum Turkije’ gaan krijgen, het is dus een elektronisch visum. Eerder was al te lezen dat de Turkse luchthavens nog vrij veel moeite hadden met het lezen van deze e-visums en dat er op sommige luchthavens daardoor nauwelijks controles werden uitgevoerd. Naar verwachting zal Turkije druk gaan werken op de apparatuur volledig in gereedheid te brengen voor 1 november 2014.

Wat is een E-visum voor Turkije?

Een e-visum is eigenlijk niets anders dan een bewijs dat u in Turkije verblijft, daarnaast geeft u daarmee ook aan niet langer dan 90 aaneengesloten in Turkije te zullen zijn. Een e-visum is net als een normaal visum 6 maanden geldig, binnen die 6 maanden kunt u zovaak afreizen naar Turkije als u zelf wilt. Na de 6 maanden dient u een nieuwe e-visum Turkije aan te vragen indien u weer naar Turkije wilt reizen. Door de aanvraagdatum goed te kiezen kunt u ervoor zorgen dat u zowel in de zomervakantie als in de herfstvakantie en kerstvakantie met 1 e-visum naar Turkije kunt reizen.

Visum verplicht voor Turkije

Het is belangrijk om uw e-visum Turkije altijd mee op reis te nemen, u moet het namelijk kunnen tonen op de Turkse luchthaven. Ook op het moment dat de apparatuur niet helemaal meewerkt kan er handmatig gecontroleerd worden door het luchthavenpersoneel, loop dus niet het risico dat u dadelijk het land niet mag betreden. Via Turkijevisumaanvragen.nl kunt u goedkoop uw visum aanvragen, de kosten bedragen slechts €25 en u hebt de mogelijkheid om te betalen via iDEAL en Mister Cash.

Terug naar overzicht