Veilig betalen met IDEAL, levering binnen 12 uur Visum aanvragen

De modder- en zwavelbaden van Dalyan

Goedkoopste e-visum Turkije van Nederland

Dalyan in Turkije is gelegen aan de rivier Dalyan çayı tussen het Köyceğiz meer en de Middellandse Zee.

Het prachtige gebied rondom Dalyan is een natuurgebied dat wordt beschermd omdat diverse schildpadsoorten waaronder bijvoorbeeld de dikkopschildpad (caretta-caretta) hun eieren op het strand leggen. Hierdoor kan het voorkomen dat delen van het strand afgezet kunnen zijn.

Het gebied rondom Dalyan is van een schoonheid die u niet vaak zult tegenkomen, een echt paradijsje op aarde. U zult daarom hier ook geen hoogbouw of heel veel hotels vinden. Wel vindt u er oude rotsgraven en de stadsmuren van de antieke stad Kaunos.

Het Sultaniye thermal bad en de modderbaden

Warmwaterbaden TurkijeNaast de vele bezienswaardigheden heeft Dalyan ook een bijzondere attractie – de wereldberoemde modderbaden en warmwaterbronnen met zwavel. U kunt kiezen uit een modderpoel en verschillende thermale baden met diverse temperaturen; er zijn zowel baden buiten of binnen en afzonderlijke baden voor mannen en vrouwen.

Dalyan beschikt over therapeutische warmwaterbronnen. Het water is 40˚C en komt met een behoorlijke kracht uit de natuurlijke bronnen. Dit heilzame water werd al gebruikt door de Grieken in de oudheid. Het bevat een percentage van radioactieve bestanddelen die een natuurlijke heilzame werking hebben. Het is vooral heilzaam voor mensen met reuma, huid-, lever-, milt- en maagklachten en problemen met de stoelgang. Zelfs mensen die bedlegerig zijn worden hier naar toe gebracht om te genezen. Er gaan zelfs verhalen de ronde dat er mensen zijn die na een behandeling in de natuurlijke bronnen genezen naar huis zijn gegaan.

Ook de modderbaden zijn heel gezond en heilzaam voor allerlei problemen, maar vooral voor uw huidproblemen.

U zult wel even moeten wennen aan de zwavelachtige geur om u heen, maar uiteindelijk zal het zal een ervaring zijn om nooit te vergeten en u ook foto’s opleveren die zeer de moeite waard zijn.

Een e-visum voor Turkije

Als u naar Turkije gaat heeft u een e-visum nodig. U kunt dit officiële e-visum goedkoop bij ons online aanvragen en u kunt gemakkelijk via iDeal of een van onze andere betaalmethodes betalen.
Vraag hier uw e-visum aan

Terug naar overzicht