De kosten voor een visum Turkije 2017


Turkije visumEen visum kost € 21,90 per persoon. Dit is goedkoper dan op de luchthaven en de goedkoopste online prijs. Het voordeel van online aanvragen is dat u niet meer in de rij hoeft te wachten op de luchthaven. U kunt direct van uw vakantie genieten!

Voor zowel Nederlanders als Belgen die naar Turkije reizen is een visum voor Turkije verplicht. Voorheen kon men dit visum bij aankomst in Turkije op het vliegveld kopen maar vandaag de dag is dat niet meer mogelijk. U dient het visum vooraf online te kopen. U kunt dit visum aanvragen via onze website Turkijevisumaanvragen.nl en het visum zal dezelfde dag aan u verzonden worden per e-mail of eventueel per post. De kosten voor dit visum Turkije 2017 zijn bij Turkijevisumaanvragen.nl € 21,90 per persoon. Dit is de goedkoopste visum Turkije prijs 2017 in Nederland en België!

Kosten voor een visum bij de Turkse overheid

U kunt dit e-visum ook online bij de Turkse overheid kopen voor een bedrag van $ 20,70 inclusief servicekosten. Omdat de koers van de dollar hoog is en verschilt elke dag komt dit bijna overeen met € 20. Het visum kan via de Turkse overheid alleen worden aangevraagd in het Engels of een andere taal. Het is niet mogelijk om het visum voor uw reis in het Nederlands aan te vragen op de website van de Turkse overheid. Bij de Turkse overheid kan men alleen met een creditcard betalen. Beschikt u niet over een creditcard? Dan kunt u op deze website met iDEAL of Bancontact uw persoonlijke visum aanvragen.

Betaal via iDeal en Bancontact (Mister Cash)

Bij Turkijevisumaanvragen.nl kunt u het online visum in het Nederlands aanvragen en u kunt betalen met de Nederlandse betaalmethode iDeal en de Belgische betaalmethode Bancontact. Uw e-visum aanvragen via Turkijevisumaanvragen.nl is sneller en makkelijker dan bij de Turkse overheid: wij zullen er alles aan doen om uw aanvraag zo makkelijk mogelijk te maken. Vooral als u met een gezin of met meerdere personen reist kan uw aanvraag via ons erg veel tijd schelen. U hoeft bijvoorbeeld veel gegevens voor alle personen in uw reisgezelschap niet telkens weer opnieuw in te vullen in het aanvraagformulier. Wij zorgen, na ontvangst van uw gegevens, dat u binnen een aantal uur uw visum voor uw reis naar dit land ontvangt per e-mail of eventueel per post.

De kosten voor het visum voor Turkije

Wij berekenen een kleine toeslag vanwege de kosten die wij moeten maken om voor u een visum aan te vragen. De toeslag bestaat uit kosten voor het e-visum, de transactie, voor onze website, voor het personeel dat hieraan werkt en uiteraard belastingen en BTW. Hiernaast moeten wij kosten maken voor de beveiliging van uw persoonlijke gegevens en de website.
Turkijevisumaanvragen.nl werkt met een uiterst beveiligde website. Bovendien worden uw persoonlijke gegevens gecodeerd opgeslagen door middel van het meest uitgebreide SSL certificaat. Dit houdt in dat alleen de beheerders van Turkijevisumaanvragen.nl uw gegevens kunnen inzien. Op deze website bent u er altijd van verzekerd dat u het visum goedkoop en vertrouwd online voor uw reis kunt aanvragen!

Turkije visum in 2017 aanvragen

Reist u binnenkort naar Turkije om te genieten van dit wonderlijke land? Vraag voor vertrek uw visum voordelig aan op deze website. Voor € 21,90 per persoon heeft u al uw persoonlijke visum! Dit is de goedkoopste visum prijs 2017 in Nederland! Het aanvragen van een visum bij Turkijevisumaanvragen.nl gaat voor u veel sneller en eenvoudiger dan via de Turkse overheid.

Vraag hier uw visum voor Turkije aan