Veilig betalen met IDEAL, levering binnen 12 uur Visum aanvragen

Belek, het golf Mekka van Europa

Goedkoopste e-visum Turkije van Nederland

Op nog geen 3,5 uur vliegen van Amsterdam en daarna nog een half uurtje rijden ligt het golf Mekka van Europa, Belek in Turkije. Voor zowel de beginnende als de gevorderde golf fanaat is dit een waar paradijs. Alles wat je kan wensen op het gebied van golf is hier te vinden en te krijgen en meer.

De beste hotels en resorts

Belek is in een korte tijd ongekend populair geworden wanneer het gaat om golfvakanties. Dit komt voornamelijk door de extreem hoge kwaliteit van banen en ruim 50 resorts en hotels. Zo zijn er bijvoorbeeld de ultra-all-inclusive resorts Gloria, Cornelia and Sirene. De faciliteiten zijn hier van gigantische luxe ten top. En de service is ook geweldig en niet geheel onbelangrijk ook nog eens heel betaalbaar. Zo is een 5 sterren golfvakantie snel compleet en heel toegankelijk.

Golfen op het hoogste niveau voor iedereen

Belek is hard op weg om een van de beste golfresorts van de wereld te worden. Door het perfecte klimaat is het geschikt om het hele jaar door te kunnen spelen. Ook worden het hele jaar door grote internationale toernooien gehouden zoals bijvoorbeeld het Turkisch Airlines Open. De banen hier zijn van absolute topkwaliteit en een aantal daarvan zijn zelfs officiële PGA banen. Maar je hoeft echt geen Tiger Woods te zijn om een heerlijk balletje te slaan. Golfers van alle niveaus zijn hier meer dan welkom en kunnen genieten van alles wat je bij een fantastische golfvakantie kunt voorstellen.

Golfbanen in Belek

Er zijn in Belek 16 golfbanen. Ze worden allemaal gekenmerkt door strakke greens en de schitterende fairways die samen voor een prachtig plaatje zorgen.

In 2012 werd in Belek door de International Golf Federation de World Amateur Team Championship op de Gloria Golf Club, PGA Sultan en Cornelia Golf Club georganiseerd. Deze golfbanen zetten zich onder andere ook in om golf toegankelijker te maken. Dus de absolute beginner kan hier meer dan prima terecht.

Een aantal van deze golfbanen zijn ontworpen door beroemde namen zoals Feherty, Montgomerie, Dye, Thompson en Faldo. Zij gaven deze plek vorm zodat Belek mee kan doen aan alle internationale standaarden. Vele van de door hun ontworpen golfbanen hebben diverse prijzen en awards in de wacht gesleept.

Tip

Welke baan je ook kiest het is zeer de moeite waard om je van tevoren te verdiepen in de greenfee-tarieven. Wanneer je bijvoorbeeld van tevoren gereserveerd hebt kan dit veel in je kosten schelen. Als je zo zou gaan zonder reservering dan loop je de kans dat ze proberen er een slaatje uit te slaan en absurde prijzen vragen.

Terug naar overzicht