Veilig betalen met IDEAL, levering binnen 12 uur Visum aanvragen

Belangrijke wijziging voor reizigers naar Turkije

Goedkoopste e-visum Turkije van Nederland

Grensdocumenten TurkijeVeel reizigers naar Turkije weten het nog niet maar er is het een en ander veranderd. Als u van plan bent om naar Turkije te reizen, moet u in het bezit zijn van een visum. Deze kon u vroeger altijd bij aankomst op de plaats van bestemming kopen. Bent u niet in het bezit van een visum, dan kunt u al bij het inchecken op de luchthaven in Nederland al geweigerd worden op de vlucht.

Afgelopen week is eindelijk definitief bekend geworden wat de nieuwe voorwaarden zijn voor Nederlanders die Turkije gaan bezoeken. De Turkse overheid heeft haar geldigheidsduur voor de reisdocumenten voor Nederlandse reizigers aangepast. Vanaf heden moeten vakantiegangers die naar Turkije reizen in het bezit zijn van een geldig paspoort of identiteitskaart, die na afloop van de visumperiode nog minimaal 60 dagen geldig dient te zijn. Deze aangepaste regelgeving geldt voor zowel het reguliere visum als voor het digitale e-visum voor Turkije.

De nieuwe regelgeving houdt in dat het paspoort of identiteitskaart op de ingangsdatum van het visum nog 240 dagen (180+60 dagen) oftewel acht maanden geldig moet zijn. Bij gebruik van het e-visum kunnen de vakantiegangers zélf aangeven per wanneer het e-visum zal moeten ingaan.

Op deze website kunt u op een snelle en veilige manier uw visum voor Turkije aanvragen. Binnen 24 uur ontvangt u, nadat u alle gegevens heeft ingevuld en heeft betaald, het e-visum in uw mailbox. U kunt deze dan uitprinten. Voor slechts € 24,95 verzorgen wij uw visum. U kunt het aanvraagformulier voor een visum om onze website invullen en de procedure wordt in werking gezet.

Betalen kunt u bij ons op een veilige manier online. In Nederland kunt u betalen met iDeal of als u in België woont kunt u gebruik maken van Mister Cash. Wij nemen uw visumaanvraag zeven dagen per week in behandeling dus zelfs in het weekend kunt u gewoon een aanvraag bij ons doen.

Binnen één dag (maar meestal al vaak na een paar uur) ontvangt u dan per e-mail uw geldige visum. Het is belangrijk dat u uw visum vóór vertrek uitprint en ervoor zorgt dat u deze altijd bij u heeft als u in Turkije bent. Wij wensen u alvast een goede reis naar Turkije toe!

Terug naar overzicht