Veilig betalen met IDEAL, levering binnen 12 uur Visum aanvragen

All-inclusive vakantie naar de Turkse Riviera

Goedkoopste e-visum Turkije van Nederland

Tijdens een zorgeloze vakantie wil je natuurlijk niet alleen heerlijk kunnen luieren; leuke activiteiten en een prettige omgeving zijn ook zeker belangrijke voorwaarden voor een echt geslaagde reis. Een bestemming die al die factoren perfect combineert, is de Turkse Riviera. Deze prachtige kuststreek, waar je heerlijke stranden en bruisende steden vindt, is ook de thuishaven van talloze all-inclusive hotels waar je je zeker nergens zorgen over zult hoeven maken. Benieuwd wat een vakantie in de Turkse Riviera jou allemaal te bieden heeft? We zetten wat van de grootste voordelen voor je op een rijtje!

Bijzonder goed bereikbaar

Heb jij ook zo’n hekel aan de reis naar de vakantiebestemming? Niet vreemd: uren in vliegtuigen met te weinig beenruimte zijn een hoge prijs om te betalen voor dat tropische strand, om van de chaotische lokale buslijnen en de lelijke snelwegen ter plekke nog maar niet te spreken. Wie voor de Turkse Riviera kiest, zal daar echter geen last van hebben! De vlucht van Amsterdam naar Antalya duurt nog geen vier uur, en toch is de bestemming heerlijk exotisch – je staat tussen de palmbomen zodra je uit het vliegtuig stapt. Ter plekke hebben de meeste hotels een eigen vervoersdienst, die je door prachtige natuur of authentieke dorpjes naar je bestemming brengt. Met zo’n bereikbaarheid hoef je je over de reis geen zorgen te maken!

Heerlijke rust

Wie voor een all-inclusive hotel in Turkije kiest, doet dat doorgaans om eens heerlijk bij te kunnen komen van alle stress en drukte van het afgelopen jaar. En dat is zeker terecht: de Turkse zuidkust is een heerlijke omgeving om even helemaal tot rust te komen! Allereerst zijn er natuurlijk de schitterende stranden waar je lekker kunt zonnen, maar vergeet ook zeker de zwembaden niet, waar ook de kinderen zich eindeloos kunnen vermaken. Ook de Turkse keuken draagt haar steentje bij: geniet van de talloze authentieke gerechten die lokale restaurants te bieden hebben, en je kunt haast niet meer gespannen blijven.

Talloze activiteiten

Ook wie niet dagelijks aan het zwembad hoeft te liggen, heeft de Riviera genoeg te bieden. Vergeet bijvoorbeeld niet om een bezoekje te brengen aan de plaatselijke dorpjes – vriendelijke vissersplaatsjes waar je op een terrasje bij de haven van de bootjes kunt genieten. Veel resorts bieden tochtjes naar plaatsen in de omgeving aan, en het is zeker een aanrader om hier gebruik van te maken! Ook de natuur is er schitterend: wandelingen naar het strand zijn bijvoorbeeld vaak al een attractie op zich. Zo brengt de Turkse Riviera ontspanning én entertainment tegelijk: een echte topbestemming.

Visum Turkije aanvragen

Ben je van plan om dit jaar naar Turkije te gaan, koop dan je e-visum Turkije online bij de goedkoopste aanbieder van Nederland!

Terug naar overzicht